Förrätter 

Vitlöksbröd 45:-

Bruschetta 85:-
vitlöksbröd, tomat, parmesan 

Råbiff 120:-
Knäckebröd, lökmajo, pickles, sallad, svartvitlöksolja

Varmrätter 

Norrländsk Ryggbiff 180/360g 275/450:-
rostad färskpotatis, örtsås, sallad i säsong

Glacerad bringa 215:-
Kladdig potatissallad, kapris, rödlök, fänkål och friterad morot

Veckans Fisk 225-280 :-
Gräddstuvad spetskål, grönkål, bönor, kantareller och potatis

Rostad Sötpotatis 160:-
knipplök, gurka, rödbetsgroddar, saltrostade pumpakärnor, postokräm

Råbiff 250:-
Knäckebröd, lökmajo, pickles, sallad, svartvitlöksolja

Gamla Veras 3rätters 400:- 

Bruschetta
vitlöksbröd, tomat, parmesan 

Norrländsk ryggbiff
Grönt i säsong, dragonmajonäs, pommes 

Rabarber
inkokt rabarber, rabarberkompott, kaksmulor,
färskostsorbet

Burgare
alla burgare serveras med majonäs, dillpicklad gurka
och pommes frites

Orginalburgare 130:-

Ostburgare 135:-

Ost och Bacon burgare 150:-

Emils Söndagsburgare 185:-
bacon, dragonmajonäs, stekt ägg, brynt lök

Styggburgare 295:-
dubbel ost och baconburgare

Zucchiniburgare 150:-

Burgare på Black Angus från Ljusnedal 210:-

All mat finns i barnportion för 1/2 priset.
Tillägg:
Sallad 55:-
Pommes 60:-
Såser 25:-

Sött
Nettans Pralin 25:-

Älgörtspannacotta 95:-
hallonsallad och citronpärlor

Blåbär 95:-
Saltkolasås, färskostsorbet och rostad mandel

Glass/Sorbet 50:-

Pizza
Veras 100:-
tomatsås, ost, skinka

Thomas 110:-
tomatsås, ost, skinka, champinjoner

Hawaii 120:-
tomatsås, ost, skinka, ananas

Räkan 165:-
cream fraiche, ost, marinerade räkor, oliver,
svartpeppar, persilja

El Piggy 165:-
pulled pork, ost, lök, picklad chili

Den Köttiga 150:-
tomatsås, ost, nöt och fläskfärs, saltad lök, fetaost

Italienarns 160:-
ost, småtomater, pesto,
lufttorkad skinka och parmesan

Fjällpizzan 195:-
tomatsås, ost, souvas, kantareller, rödlök,
västerbottenost

Den Gröna 175:-
örtsås, grönkål, ancho chili, småtomater,
friterad lök, gammel-pär

Ändrar du eller tar bort 15:-
Slicad pizza 25:-
Alla pizzor finns som barn-pizzor för 40:- billigare

INFO

Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs

Black Angus kommer från Stefan och Ellika i Ljusnedal

Regnbågen är fångad av Daniel och Beppe i Ljusnedal

Hamburgarna är gjorda på kött från Jämtländska gårdar

Brödet till burgarna och pizzadegen kommer från Klövsjö stenugnsbageri

Den dillpicklade gurkan gör vi på ekologiska gurkor från Rättvik

I så stor utsträckning vi kan håller vi oss till svenska grönsaker och helst så lokala som möjligt

Ryggbiffen kommer från Nyhlen och Hugossons i Luleå

Forellromen kommer från Älvdalen

All glass och sorbet gör vi själva

Rabarberna plockas i Funäsdalen

All mejeri är ekologiskt från Norrmejerier[/fusion_text][/one_half]